TFP shoots via het internet

By 11:00 ,



Wanneer je een TFP shoot wilt gaan doen, zul je opzoek moeten naar een model en een e.v.t. muah. Het is erg gemakkelijk om tegenwoordig via het internet te kijken wie geschikt is en deze mensen te contacten. Of heeft een model of muah jou wel gecontacteerd.
In dit artikel geef ik tips over meeten via het internet.


Voor je afspreekt:

Zoek de des betreffende persoon op op Facebook en voeg hem/haar toe als vriend. Nu kan je het profiel goed bekijken:
  • Hoe lang bestaat het al, wanneer Facebook fake accounts opspoort worden deze verwijderd.
  • Bekijk de vrienden, wanneer een wat groter en breder (denk aan jongens en meisjes, van alle leeftijden) 'publiek' vrienden met deze persoon is, is de kans groter dat het een echt account is.
  • Welke foto's staan op het profiel, zijn er foto's waar hij zei door anderen in is getagged. en staan er foto's met vrienden en/of familie. 
Heeft hij of zij geen Facebook? Google de naam! Kijk de eerste pagina eens door en bekijk de foto's, wat voor links zie je. Gebruik je gezond verstand.

De afspraak maken:

Je kan zelf met voorstellen komen, of het model vragen wanneer ze beschikbaar is.
Komen jullie er zo snel niet uit, dan is www.datumprikker.nl een handige optie. Zeker wanneer je met meer dan twee personen gaat afspreken.

Bij het maken van de afspraak is het ook belangrijk op de locatie te letten, is het goed bereikbaar (met het OV) en ook niet onbelangrijk, komen er andere mensen? Komen die niet op jullie shoot locatie? Spreek dan ergens in de buurt af waar wel mensen zijn en ga pas na de kennismaking richting de shoot locatie.

Ook is het belangrijk om naast een datum, andere dingen af te spreken, hoe krijgt het model de foto's aangeleverd en in welke termijn. Maak hier duidelijke afspraken over eventueel met een TFP-contract.


De ontmoeting:

Nieuwe mensen ontmoeten kan spannend zijn, maar als je alles goed geplant hebt zal alles zeker goed komen. Geef elkaar een hand en maak een een praatje over desnoods het weer haha.
En het belangrijkste is gewoon veel plezier hebben!

You Might Also Like

0 reacties